Vi tilbyder...


Norddjurs Bilcenter udfører service og reparation på alle bilmærker.

Vi servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang – også i garantiperioden på helt nye biler.

Som medlem af DBR (Dansk Bilbranche Råd) kan vi servicere din nye bil, uden at fabriksgarantien bortfalder. Vi har samme servicefaciliteter og du får en mere personlig betjening, samt en betydelig mindre regning, da vores timeløn er væsentlig lavere.
Vi har stor erfaring med alle slags reparationer.

Blandt andet kan nævnes:

  • Reparation af klimaanlæg
  • Elektronisk 4 hjulsudmåling
  • Alt i motortest og fejldiagnose
  • Vi kan også klargøre din bil til syn og udføre serviceeftersyn. Der afgives altid fast pristilbud inden reparation.
  • Har din bil været ude for en større skade reparerer vi den hurtigt, og topproffesionelt i en fart, mens du kører videre i vores lånebil.
  • Har din rude fået en revne eller blot et lille stenslag klarer vi også dette samme dag
  • NYT LIQUI MOLY GEAR TRONIC – komplet olieservice og problemløsning på alle automatgearkasser og dobbeltkoblingssystemer. Forøger levetiden på automatgearkasser. Læs mere her.Læs mere nedenfor om


VASKEHAL - DÆKHOTEL - SUVO ANTI-RUST - SYNSHAL


Vaskehal


Prøv vores NYE vaskemaskine (installeret ultimo august 2018) med nye programmer og helt nye børster. Et nyt program med SKUMGARDIN. Den nye maskine er installeret med et særligt afkalkningsanlæg, som reducerer kalken i vandet.


Hvis vaskehallen er optaget kan du gratis bruge vores støvsuger mv.


VASKEMENU

Vask 1: SUPERshine PLUS Skumforvask, Infinite mousse, ekstra hjulvask, sidehøjtryk, børstevask, ekstra undervognsskyld, 2x SuperShine polering, Ekstra tørring. Kr. 139,-

Vask 2: SUPERshine Skumforvask Infinite mousse, hjulvask, sidehøjtryk, børstevask, ekstra undervognsskyld, Supershine polering og ekstra tørring. Kr. 119,-

Vask 3: BONUS VASK Skumforvask, hjulvask, sidehøjtryk, børstevask, undervognsskyld, voks og tørring. Kr. 99,-

Vask 4: STANDARD VASK Skumforvask, hjulvask, børstevask, undervognsskyl og tørring. Kr. 79,-

Vask 5: BASIS VASK Skumforvask, hjulvask, børstevask og tørring. Kr. 49,-


 

Vaskeklub – få 20% fast rabat på din bilvask!

Vi har fået en ny automat ved vaskehallen, Der vil stadigvæk være mulighed for at betale med alle gængse kreditkort, dog ikke Uno-X kort.


Du kan også tilmeld dig på linket “tilmeld dig” herunder.

Vælg brugernavn (evt. din mailadr.). Vælg Adgangskode. Opret bilens nummerplade og en unik kode. Derefter kan du overføre penge til din “konto” og derved opnå rabatter på 20%.

Ved hjælp af din nummerplade på bilen og den unikke selvvalgte kode, kan du nu vaske bilen uden brug af kort mv (flere biler, kan oprettes). Du får oveni købet mulighed for at modtage mail før din konto løber tør for værdi!

Har du brug for hjælp til opsætning, så kontakt os på værkstedet 8648 8377, eller mobilen 2126 2872.


Login eller tilmeld dig ved at klikke her!.Dækhotel


Hos Norddjurs Bilcenter har vi et dækhotel der kan rumme op mod 450 sæt sommer- eller vinterhjul.


Du betaler kr. 250,- (inkl. moms) halvårligt. 

Prisen er for påsætning og opbevaring – dine andre dæk står tørt og sikkert opmagasineret på vort dækhotel.


Mens vi skifter, er der kaffe eller kakao på kanden.


Tidsbestilling for dækskift nødvendigt.


SUVO anti-rust

Få en sund vogn med SUVO antirust

Biler er simpelthen ikke skabt til danske vinterforhold. Salt på vejene, høj luftfugtighed, højt saltindhold i luften og kun ganske få frostgrader. Det er de værst tænkelige forhold, og de gør danske biler ekstra udsatte for rustangreb i forhold til de fleste andre lande.

”I Norge og Sverige har de lavere vintertemperaturer, der giver en lavere luftfugtighed, og så bruger de ikke salt på vejene som vi gør herhjemme. Det europæiske fastland har højere temperaturer og lavere luftfugtighed, fordi de ikke har vores kystklima. Vi har saltvand i luften på grund af havene omkring os. Samtidig svinger vintertemperaturen typisk lige omkring frysepunktet, hvor luftfugtigheden er højere. Og endelig kører vi vores biler rundt i et pløre af salt og sne,” forklarer Mads Raahede, der er leder af SUVOs laboratorium.

Metal ruster

”Det er en naturlov, at jern og flere andre metaller ruster, fordi de nedbrydes af ilt og fugt. Salt, både direkte og i luftens saltindhold, fremskynder processen. For at undgå rust, skal metallet beskyttes, så det ikke kommer i kontakt med ilt, fugt og salt,” siger Mads Raahede. En af hans vigtigste opgaver er at finde de bedste produkter til at forsegle bilens dele.

”SUVOs anti-rust produkter er baseret på mineralolie og voks, der effektivt lukker og beskytter metallets overflade. Dertil kommer en række additiver der fortrænger fugt samt bekæmper og stopper rustdannelse. Der er det vigtigt, at produktet har de egenskaber, der trænger længst muligt i samlingerne og lukker af for ilt og fugt.”

Nye biler kan også ruste

Man skulle tro, at helt nye biler ikke kan ruste. Mange mærker har jo årelange garantier, og en del biler er endda galvaniserede. ”Prøv at læse garantierne nøje igennem. Måske dækker de kun gennemtæring af overfladen. Måske dækker de ikke samlinger og mekaniske dele. Bilerne er skabt til det store internationale marked, hvor der ikke er taget højde for de specielle danske vej- og klimaforhold. Man kan se tydelige rustangreb på biler der kun er 3-4 år gamle, hvis de ikke er blevet ordentligt undervognsbehandlet,” pointerer Mads Raahede


Biler ruster indefra

En ting er synligt overfladerust, som alle bilejere er opmærksomme på. Værre er den usynlige rust i bilens hulrum. “Eksempelvis dannes der kondens i dørens hulrum, når der er temperaturforskel mellem bilens varme indre og det kolde vejr udenfor.”

“I et ubeskyttet hulrum giver denne fugt risiko for omfattende rustangreb, der først opdages når det er for sent. Igen skal man også være klar over, at nogle galvaniserede bilfabrikater kun har galvaniseret ydersiden af overfladepanelerne. På bagsiden kan rusten altså have frit spil. For at nå ind i hulrummene skal der bruges tynde beskyttelsesprodukter, der penetrerer og trækker ind gennem for eksempel punktsvejsede plader. Det har altid været en af SUVOs kæpheste, og med god grund.”

 


Priser pr. 1/5-2018

Vi afmontere altid hjul, inderskærme, bundplader og propper til hulrum.

Se gruppeinddeling ved at trykke her.


 

Alle priser er DKK og inkl. miljø og moms.

 

Komplet behandlingGruppe

Normalpris

15% rabat

2

3.470

2.949,50

3

3.630

3.085,50

4

3.770

3.204,50

5

4.000

3.400

6

4.760

4.046

7

5.100

4.335


Norddjurs Bilcenter v/Søren Jensen

Rougsøvej 98

8950 Ørsted


Tlf. 86488377

Email: hytex@sport.dk


Salgsafdeling: åben efter aftale.

Kontakt Søren på 21262872

KVALITET OG SIKKERHED


Norddjurs Bilcenter er medlem af DBR - Dansk Bilbrancheråd i Danmark. Hvad betyder det for dig? www.dbr.dk

Vil du spare penge på bilvask?


Tilmeld dig vores vaskeklub her!