Lidt om os...


Kom og besøg os på vores 900m² store værksted/udstilling. Bygningen stod klar i 2006, og er designet efter ønske fra Søren Jensen selv, således at alle arbejdsprocesser og maskiner står så optimalt som muligt i arbejdsgangen.

Vi har løbende opdateret vores udstyr og kompetancer, så vi er på forkant med teknologien.

Selv om vi har travlt så finder vi også tid til dig!

Et stærkt team

Hos Norddjurs Bilcenter sætter vi medarbejderen i højsæde. Vi arbejder efter princippet om frihed under ansvar, og vores dagligdag er præget af en god atmosfære.

Vores team er kombineret af 3 faglærte mekanikere og 1 lærling, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til alder, egenskaber, nytænkning og samarbejde.

Vi respekterer folks forskelligheder, og udnytter dem til fælles bedste.

Søren Jensen

Ejer, værkfører og faglært mekaniker.

Udlært hos Normann Rosenkilde, Allingåbro 1995 – Automekaniker/pladesmed 1996-1999 ved Bilhuset Haldrup, Værkfører 1999-2003 ved Bilhuset Haldrup
Nick Jeppesen

Svend

Udlært entreprenørmekaniker i 2007.

Mārtiņš Ķīkulis

Mekanikerlærling

Ansat pr. 03/2019.

Erling Nielsen

Budkørsel

Virksomhedens alt-mulig-mand

Marianne Madsen

Bogholderi/Blæksprutte

SE HVAD VI

KAN TILBYDE

BOOK TID

PÅ VÆRKSTEDET

HISTORIEN OM NORDDJURS BILCENTER


Kvalitet gennem generationer


Grundlaget for Norddjurs Bilcenter, som vi kender det i dag, startede i 1974 da mine forældre (Elisabeth og Holger Jensen) åbnede den dengang danskejede Uno-X tankstation på Højvangsvej.

Samtidig åbnede Holger værksted i den tidligere busgarage, hvor Friis busserne havde holdt til.

Værkstedet blev moderniseret, nye lifte installeret og kontor blev bygget.

Takket være Holgers flid og arbejdssomhed blev dette starten til en vellykket og voksende forretning, med gode faste kunder, hvoraf flere stadig er at finde på vores nye værksted.

Kundeplejen, lokalkendskabet og servicen var i top, hvilket stadig er nøgleordene hos Norddjurs Bilcenter den dag i dag.Nyt benzinanlæg


Allerede i 1976 blev tankstationen på Højvangsvej udvidet.

En ny tankstander og et tag så dagens lys, og åbningen blev fejret med diesel til 113 øre pr. liter, hvilket var niveauet dengang.

Siden hen er der sket en “lille” stigning, hvor listeprisen i dag er over 9 kr. pr. liter diesel, og de 113 øre er besparelsen, når priskrigen raser.

I 1985 blev det også muligt at tanke gas på Højvangsvej. Denne blev dog kun en begrænset årrække, da gassen medførte for mange problemer på bilerne.

Nyt benzinselskab


I 1991 købte Norsk Hydro det danskejede Uno-X, og vi fik nye farver på stationen.

Derefter gik udviklingen med tankstationen på Højvangsvej slag i slag i takt med at efterspørgslen

på benzin og diesel steg op gennem 1990erne.

I 1997 fusionerede Texaco og Norsk Hydro, hvilket blev til Hydro Texaco.Generationsskiftet


I forbindelse med at min far gik bort i 2001, overtog jeg forretningen. Jeg fortsatte med benzin salget, men kiosken var nu kun åbent lørdag, da jeg stadig havde mit job som værkfører i Randers. Snart stod det klart for mig, at det var i Ørsted mine fremtidige udfordringer lå, da mit hjerte altid har banket varmt for byen. Gennem den tætte kontakt med kunderne fandt jeg mig godt tilrette. Derfor begyndte jeg at arbejde fuldtid i 2003 hjemme på Højvangsvej, hvor jeg bl.a. opførte en ny vaskehal ved siden af værkstedet.

I 2004 vente det gamle Uno-X navn tilbage til tanken, og jeg lukkede kiosken for at bruge mere tid på værkstedet. Det stod mig dog hurtigt klart, at med den tilgang af kunder kombineret med væksten af bilerne generelt i samfundet, blev værkstedet på Højvangsvej for lille. Derfor opstod tanken og ideen om det nye værksted på den anden side af vejen. Det krævede en del planlægning og en dag kontaktede jeg Tegnestue 2000 for at få visualiseret mine tanker. Dette blev startskuddet til det 900m2 store værksted og udstilling som stod færdig i 2006 og den dag i dag er placeret på Rougsøvej 98.Norddjurs Bilcenter v/Søren Jensen

Rougsøvej 98

8950 Ørsted


Tlf. 86488377

Email: hytex@sport.dk


Salgsafdeling: åben efter aftale.

Kontakt Søren på 21262872

KVALITET OG SIKKERHED


Norddjurs Bilcenter er medlem af DBR - Dansk Bilbrancheråd i Danmark. Hvad betyder det for dig? www.dbr.dk

Vil du spare penge på bilvask?


Tilmeld dig vores vaskeklub her!